ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Οι αποφράξεις, αφορούν σε κάθε κτίριο είτε πρόκειται για οικία (πολυκατοικία, μονοκατοικία) είτε για επαγγελματική στέγη. Οι υπηρεσίες της εταιρείας μας απευθύνονται τόσο σε ιδιοκτήτες και ενοίκους σπιτιών όσο και σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Είναι λογικό, όπως βουλώνουν οι σωληνώσεις όλων των κτιρίων, έτσι να βουλώνουν και οι σωληνώσεις κτιρίων που στεγάζουν κάποια επιχείρηση.

Όλα τα παραπάνω που προκαλούν αποφράξεις σε σωληνώσεις και αποχετεύσεις σπιτιών, με την ίδια ευκολία προκαλούν αποφράξεις και σε επιχειρήσεις. Δεν είναι τυχαίο που ανάμεσα στους πελάτες μας υπάρχουν και επιχειρήσεις, όπως εστιατόρια, καταστήματα, ξενοδοχεία κτλ.

Η εταιρεία ασχολείται με τις αποφράξεις της Αττικής εδώ και πολλά χρόνια, φροντίζοντας να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες. Το εξειδικευμένο προσωπικό και ο καλύτερος τεχνικός εξοπλισμός, αποτελούν δύο βασικά στοιχεία που λειτουργούν δραστικά στην άριστη παροχή υπηρεσιών. Η επαγγελματική ικανότητα και συμπεριφορά των τεχνικών της εταιρείας και ο σύγχρονος εξοπλισμός καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα και αποτελεσματικότητα των αποφρακτικών εργασιών.

Μία από τις υπηρεσίες της εταιρείας μας, που μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμη, είναι αυτή της άντλησης υδάτων. Μερικές φορές, μια ισχυρή βροχόπτωση μπορεί να γίνει η αιτία να πλημμυρίσουν με νερό υπόγειοι χώροι της επιχείρησής σας. 'Αλλες φορές, μια διαρροή του συστήματος ύδρευσης ή αποχέτευσης, μπορεί να γεμίσει το χώρο σας με καθαρά ή ακάθαρτα νερά. Τι κάνετε σε αυτές τις περιπτώσεις; Καλείτε στα τηλέφωνα της εταιρείας και αφήνετε εμάς να αναλάβουμε τη μεταφορά των νερών. Με την βοήθεια των αντλιοφόρων οχημάτων μας, απομακρύνουμε γρήγορα και αποτελεσματικά τα νερά από υπόγειους χώρους καταστημάτων και εργοστασίων, αποθήκες, γκαράζ κτλ.

Η εταιρεία μας αντιμετοπίζει όλες τις αποφράξεις της Αττικής με σοβαρότητα και δραστικότητα. Παρέχει τις υπηρεσίες της κατά την διάρκεια όλου του εικοσιτετραώρου και 365 ημέρες το χρόνο. Τα συνεργεία της εταιρείας μας είναι διαθέσιμα και έτοιμα να δράσουν κατά των αποφράξεων, όποια ώρα της ημέρας χρειαστείτε τη βοήθειά τους.

* Για αποφράξεις VENTOUZA αποφρακτική - ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.