Τρ. Μάιος 21st, 2024
κερδίσεις στο αθλητικό στοίχημα

Πολλοί από τους ανθρώπους που αναζητούν τρόπους για να κερδίσουν χρήματα από τα αθλητικά στοιχήματα κάνουν λάθος ερωτήσεις. Μερικές φορές, αναζητούν μια μέθοδο για να κερδίσουν χρήματα με το διαδικτυακό παιχνίδι παρακάμπτοντας τις βάσεις για να ξέρουν πώς να παίξουν, το οποίο έχει πολύ σύντομη διαδρομή. Αλλά αν ελέγχετε ήδη τα πιο βασικά, μπορεί να είναι πολύ χρήσιμα.

Μπορείτε να φανταστείτε ότι υπήρχαν τεχνικές για να κερδίσετε χρήματα στο αθλητικό στοίχημα που δεν απαιτούσαν γνώσεις; Ότι όλοι μπορούσαν να κάνουν αίτηση και αυτό ως δια μαγείας θα σε έκανε να κερδίσεις μεγάλα ποσά; Έτσι… όλοι θα ήταν πλούσιοι σε αθλητικά στοιχήματα χωρίς να απαιτούνται γνώσεις! Δυστυχώς, δεν λειτουργεί έτσι. Αλλά αυτές οι τεχνικές αθλητικών στοιχημάτων μπορούν να σας κερδίσουν κάτι περισσότερο ή μπορούν να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε ευκαιρίες εάν καλύψετε ορισμένες προϋποθέσεις. Ποιες είναι αυτές οι απαιτήσεις;

Με αυτά τα θεμέλια στη θέση τους, ετοιμαστείτε να απολαύσετε ελάχιστα γνωστές τεχνικές για να κερδίσετε χρήματα σε αθλητικά στοιχήματα. Τα bookmakers είναι γεμάτα από έμπειρους παίκτες που αναζητούν τέτοιου είδους ευκαιρίες. Θέλετε να είστε ένας από αυτούς;

Ανοδικά στοιχήματα: Τεχνικές για να κερδίσετε χρήματα

Αυτοί οι τύποι στοιχημάτων βασίζονται στην αναζήτηση ποσοστού υψηλότερου από την πιθανότητα να συμβεί το εν λόγω γεγονός, το οποίο λυπούμαστε που σας πούμε ότι δεν είναι 100% αντικειμενικό. Πολλές φορές, αυτές οι πιθανότητες τροποποιούνται καθώς συμβαίνουν γεγονότα, αλλά αν είστε προσεκτικοί και/ή γρήγοροι μπορείτε να βρείτε καλές ευκαιρίες. Για παράδειγμα, σε έναν αγώνα υπάρχει πιθανότητα 50% να κερδίσει η φιλοξενούμενη ομάδα, που θα ήταν 2,0.

Φανταστείτε ότι ένας τοπικός παίκτης τραυματίζεται και εκμεταλλεύεστε την ευκαιρία να στοιχηματίσετε πριν αλλάξουν οι αποδόσεις. Ή βλέπετε ότι μια ποσόστωση με πιθανότητα 50% (που την έχετε ορίσει) είναι 2,2 και στους άλλους στοιχηματιστές είναι 1,8… Ποιος θα έχανε αυτή την ευκαιρία; Υπάρχουν πολλές προϋποθέσεις για να είναι μια προσφορά πάνω από τις (υποκειμενικές) αποδόσεις, αλλά αυτές οι τεχνικές για να κερδίσετε χρήματα στο αθλητικό στοίχημα έχουν κάτι κοινό: πρέπει να βάλετε πολύ καλά τις βάσεις. Αν δεν ξέρετε ποια πιθανότητα είναι ισοδύναμη με μια προσφορά, συγκρίνετε τις μεταξύ τους και σημειώστε τις αποδόσεις στις προβλέψεις… καλύτερα να μην ψάχνετε ακόμα για ανοδικά στοιχήματα!

Βρείτε τα σίγουρα

Βρείτε τα σίγουρα

Για να κατανοήσετε τα σίγουρα στοιχήματα, πρέπει να ξέρετε πώς να μετατρέπετε τις πιθανότητες σε πιθανότητες, απλώς διαιρώντας το 100 με την απόδοση για να λάβετε ένα ποσοστό πιθανότητας. Εάν βρείτε τρεις πιθανότητες για ένα γεγονός με αποδόσεις μικρότερες από 1 00%, τα στοιχήματα και στις τρεις αγορές θα κερδίσουν ναι ή ναι. Είναι τόσο απλό.

Τώρα, αυτές οι τεχνικές για να κερδίσετε χρήματα στο αθλητικό στοίχημα είναι πάνω από όλα περίεργες, γιατί στοιχηματίζοντας σε μια αγορά που υπολογίζει καλά τις πιθανότητες, μακροπρόθεσμα θα κερδίσετε περισσότερα. Τώρα, είναι καλό να τους γνωρίζουμε. Σε αυτό το άρθρο, μπορείτε να βρείτε όλες τις εξηγήσεις σχετικά με τα ασφαλή αθλητικά στοιχήματα ή τα σίγουρα στοιχήματα, είτε επειδή θέλετε περισσότερες πληροφορίες από περιέργεια είτε επειδή θέλετε να τις εφαρμόσετε.

Τεχνικές για να βγάλετε χρήματα στο αθλητικό στοίχημα καλύπτοντας τον εαυτό σας

Υπάρχουν πολλά συστήματα όπως το Patent που έχουν την ίδια λογική για αθλητικά στοιχήματα. Αναζητήστε ένα ενδιάμεσο βήμα μεταξύ ενός απλού στοιχήματος γραμμής χρημάτων (χαμηλό κέρδος και χαμηλό ρίσκο) και ενός συνδυασμένου (υψηλού κέρδους και κινδύνου). Αν, για παράδειγμα, θεωρήσουμε ότι η Μπέτις, η Γρανάδα και η Μάλαγα θα κερδίσουν μια μέρα, θα μπορούσαμε να ποντάρουμε 7€ σε συνδυασμό των τριών.

Αν βγει, θα κερδίσουμε μεγάλο νούμερο, αλλά αν χάσει ένας από τους τρεις, θα τα χάσουμε όλα. Λοιπόν, ποντάρω 2,33€ στη νίκη των τριών χωριστά; Υπάρχει ένα ενδιάμεσο βήμα. Θα μπορούσατε να στοιχηματίσετε 1 € (συνολικά 3 €) σε μια νίκη για καθεμία, 1 € (3 € συνολικά) σε διπλό συσσωρευτή που διασχίζει και τις τρεις ομάδες και 1 € σε τριπλό συσσωρευτή. Ποιο είναι το πλεονέκτημα αυτών των τεχνικών για να κερδίσετε χρήματα στο αθλητικό στοίχημα; Εάν ο συνδυασμός χτυπήσει, θα κερδίσετε (λίγο λιγότερο από έναν καθαρό τριπλό συνδυασμό, αλλά θα έχετε καλό κέρδος), αλλά αν χτυπήσει μερικώς, θα κερδίσετε επίσης. Ή, τουλάχιστον, δεν θα τα χάσεις όλα.

Ένα βήμα παραπέρα: Sports Trading

Ένα βήμα παραπέρα

Αυτή η ιδέα έχει διασωθεί από τον κόσμο του χρηματιστηρίου και η λειτουργία του είναι παρόμοια. Βασικά συνίσταται στην αξιοποίηση της «ορμής». Οι ποσοστώσεις κινούνται αυτή τη στιγμή, ανάλογα με τα γεγονότα. Πιστεύετε ότι μπορείτε να είστε πιο γρήγοροι από τους bookmakers για να βρείτε αγορές με δυσανάλογα καλές πληρωμές;

Μπορείτε να παίξετε με αυτές τις τεχνικές για να κερδίσετε χρήματα σε αθλητικά στοιχήματα τις ώρες πριν από ένα γεγονός ή όταν έχει ξεκινήσει. Προφανώς, για να παίξετε με αυτό και τα άλλα συστήματα πρέπει να έχετε μεγάλη γνώση του κόσμου του στοιχήματος, διαφορετικά θα καταλήξει εύκολα σε καταστροφή.

Θέλετε να φτάσετε στο επίπεδο να παίζετε με αυτά τα συστήματα στοιχηματισμού που είναι τόσο διασκεδαστικά όσο πριν και καλύτερα; Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να καθυστερείτε, να πάρετε ένα μπόνους καλωσορίσματος και να ξεκινήσετε την εξάσκηση. Η χρήση του θα σας βοηθήσει να μάθετε στον πραγματικό κόσμο του στοιχήματος, όχι μόνο στη θεωρία, αλλά χωρίς να διακυβεύετε υπερβολικά τις αποταμιεύσεις σας. Έτοιμοι να μάθετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *