Κυ. Ιούλ 14th, 2024
κερδίσετε στο αθλητικό στοίχημα

Αν είστε εδώ, είναι σίγουρα επειδή ζείτε στο Περού και θέλετε να μάθετε πώς να κερδίζετε τα προς το ζην από τα αθλητικά στοιχήματα του Περού. Λοιπόν, δεν υπάρχει μαγική φόρμουλα, αλλά πολλή μελέτη και δουλειά, και αυτές οι βασικές συμβουλές για να μάθετε πώς να κερδίζετε στα αθλητικά στοιχήματα του Περού! Ας αρχίσουμε!

Προϋπολογισμός και όρια: δύο βασικές έννοιες για να μάθετε πώς να κερδίζετε στο αθλητικό στοίχημα

Οι άνθρωποι που στοιχηματίζουν για διασκέδαση βάζουν τα χρήματα που θέλουν να χρησιμοποιήσουν την ίδια την ημέρα της εκδήλωσης. Δεν σκέφτεται μεσομακροπρόθεσμα, απλώς επενδύει κατά καιρούς ένα ποσό και τέλος. Ωστόσο, πολλοί, εσωτερικά, θέλουν να ζήσουν από αυτό. Τι κάνουν όμως; Αδύνατοι συνδυασμοί ή επενδύσεις που είναι πολύ επιθετικές για την οικονομική σας ικανότητα.

Επομένως, για να μάθετε πώς να κερδίζετε αθλητικά στοιχήματα και να μπορείτε να ζήσετε από αυτά, πρέπει να ξεκινήσετε με το να είστε κάπως οργανωμένοι:

  1. Ορίστε ένα ποσό που είστε διατεθειμένοι να επενδύσετε σε στοιχήματα. Πάρτε, για παράδειγμα, 10.000 /S.
  2. Μην εγγραφείτε σε ένα μόνο bookmaker, αλλά σε πολλά. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε πάντα να έχετε πρόσβαση σε ένα καλύτερο όριο.
  3. Μοιράστε τα χρήματα που προορίζονται για στοιχήματα σε όλα τα bookmakers στα οποία έχετε εγγραφεί. Η διανομή θα πρέπει να γίνεται με βάση το πόσο σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε κάθε σπίτι ή τις αγορές που διαθέτει. Για παράδειγμα, εάν ένα μεγάλο μέρος των στοιχημάτων σας πρόκειται να αφορά μεμονωμένες παραστάσεις από παίκτες του NBA, τα περισσότερα χρήματα θα πρέπει να κατατεθούν σε μία ή περισσότερες πλατφόρμες που καλύπτουν αυτές τις αγορές καλύτερα από τις υπόλοιπες.
  4. Στοίχημα ανά μονάδα ή ποσοστό. Για να το κάνετε αυτό, διαιρέστε την είσοδο με το 100. Σε αυτήν την περίπτωση, είχαμε 10.000 /S. Η μονάδα σας θα ήταν, εάν εισάγατε αυτό το ποσό, 100 /S το καθένα. Κατά ποσοστό αποφεύγετε ακόμη περισσότερο τη χρεοκοπία. Για παράδειγμα, το 1% των 10.000 θα ήταν 100 /S. Αλλά αν ποντάρετε 1% και το χάσετε, θα είχατε 9900 /S. Το 1% του 9900 /S είναι 99.
  5. Προσαρμόστε το ποντάρισμα (μονάδες ή ποσοστό πονταρίσματος) ανάλογα με το γεγονός και την εμπιστοσύνη που σας δίνει. Μην παίζετε περισσότερο από το 10% της τράπεζάς σας ταυτόχρονα.
  6. Για να μάθετε πώς να κερδίζετε αθλητικά στοιχήματα μεσομακροπρόθεσμα, πρέπει να αποδεχτείτε τις απώλειες ως μέρος της διαδρομής. Μην προσπαθήσετε να κερδίσετε αμέσως ένα χαμένο στοίχημα. Κράτα ψύχραιμο κεφάλι. Θέστε όρια. Δηλαδή, μην ξοδεύετε περισσότερα για το παιχνίδι από όσα αντέχετε να χάσετε.

Διαφοροποιήστε για να επωφεληθείτε πάντα από την καλύτερη τιμή

Όπως έχουμε ήδη συλλέξει στην πρώτη ενότητα, η εγγραφή σε πολλά αθλητικά στοιχήματα του Περού ταυτόχρονα είναι ευεργετική γιατί σας επιτρέπει να εκμεταλλεύεστε πάντα τις καλύτερες αποδόσεις (τουλάχιστον μεταξύ των επιλεγμένων πλατφορμών). Εάν μπορείτε να επενδύσετε με επιτόκιο 1,90 αντί για 1,83 για την ίδια επιλογή, κάντε το, αφού είναι 7% περισσότερο κέρδος!

Εάν είστε περιστασιακός παίκτης, θα είναι ανόητο, αλλά αν ψάχνετε για μεσομακροπρόθεσμα κέρδη, οι πιθανότητες είναι βασικές. Ψάχνοντας πάντα για το υψηλότερο, θα έχετε μεγαλύτερο περιθώριο λάθους και υψηλότερα πιθανά κέρδη. Για να το πετύχετε αυτό, έχετε μια μεγάλη ποικιλία από περουβιανούς χειριστές: Inkabet, Timberazo, Rivalo, Apuesta Total, Sportimba, Circus…

Καθώς μερικές φορές πρέπει να βιαστείτε για να μην μειωθούν οι ποσοστώσεις, όταν επενδύετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν συγκριτή ποσοστώσεων. Απλώς πληκτρολογήστε αυτό στο Google για να αποκτήσετε πρόσβαση στο εργαλείο στο πρώτο αποτέλεσμα που θα εμφανιστεί. Οι συγκριτές αποδόσεων σάς προσφέρουν έναν πίνακα όπου μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις που εκχωρούνται από κάθε χειριστή σε ένα συγκεκριμένο γεγονός.

Με αυτόν τον τρόπο, ειδικά αν είστε εγγεγραμμένος σε περισσότερες από τρεις στοιχηματικές εταιρείες, δεν θα σας είναι δύσκολο να βρείτε γρήγορα την καλύτερη δυνατή απόδοση. Εάν ακολουθείτε έναν tipster, θα φροντίσει να κάνει αυτή τη δουλειά για εσάς. Θα μιλήσουμε όμως για αυτά αργότερα σε αυτό το περιεχόμενο!

Value Bets: Τι είναι και πώς να τα αναγνωρίσετε;

Value Bets

Όσοι ξέρουν να κερδίζουν στο αθλητικό στοίχημα και λένε ότι δεν είναι αδύνατο να ζουν από το στοίχημα στο Περού, μιλάνε πάντα για τις λεγόμενες «ποσοστώσεις με αξία». Η λεγόμενη τιμή εμφανίζεται όταν μια ποσόστωση αντικατοπτρίζει λιγότερες πιθανότητες να συμβεί από ό,τι πραγματικά θα έπρεπε. Αυτό έχει μια υποκειμενική συνιστώσα, αλλά είναι έτσι.

Ας το εξηγήσουμε. Οι πιθανότητες αντανακλούν μια πιθανότητα. Για παράδειγμα, μια απόδοση 2 προς 1 αντικατοπτρίζει μια πιθανότητα 50% να συμβεί. Για να υπολογίσετε το ποσοστό μιας περιττής, διαιρέστε το ένα με το δεκαδικό μονό και πολλαπλασιάστε το αποτέλεσμα επί εκατό. Το αποτέλεσμα θα είναι το ποσοστό των πραγματικών πιθανοτήτων που δίνει ο οίκος στο γεγονός που σχετίζεται με την εν λόγω ποσόστωση.

Εάν πιστεύετε ότι αυτή η απόδοση 2 προς 1, που αντικατοπτρίζει μια πιθανότητα 50%, θα πρέπει να είναι χαμηλότερη, επειδή η ανάλυσή σας σας λέει ότι οι πιθανότητες είναι ότι η εν λόγω απόδοση θα εμφανιστεί, για παράδειγμα, 65%, τότε επενδύστε! Είναι μια ποσόστωση με αξία γιατί μακροπρόθεσμα θα σου δώσει πραγματικό όφελος 15%, μιας και είναι κακώς ρυθμισμένο από το σπίτι.

Και πώς να τα εντοπίσετε; Οι bookmakers χρησιμοποιούν εξελιγμένους αλγόριθμους και επαγγελματίες εμπόρους που συγκεντρώνουν χιλιάδες δεδομένα για να προσαρμόσουν καλύτερα τις αποδόσεις. Ωστόσο, καθώς οι άνθρωποι χειρίζονται μηχανές, κάνουν και λάθη. Πρέπει να κάνετε τις δικές σας αναλύσεις και να τις προβλέψετε. Γι’ αυτό καλό είναι να εξειδικεύεσαι σε μια ενιαία αγορά ή ανταγωνισμό!

Η εξειδίκευση είναι το κλειδί για να ζήσετε από τα αθλητικά στοιχήματα

Για να αποκτήσετε ποσοστώσεις με αξία, πρέπει να περιορίσετε το πεδίο δράσης σας. Μην εμπιστεύεστε αυτόν τον παίκτη ή τον tipster που, για παράδειγμα, στο τένις, ποντάρει σε όλα: WTA, ATP, Challenger, ITF… Δεν υπάρχει χρόνος στην πραγματική ζωή για να μπορέσετε να αναλύσετε όλα τα τουρνουά τένις στον κόσμο. Όσο περισσότερο καλύπτετε, τόσο λιγότερο ακριβείς θα είναι οι αναλύσεις σας και τόσο λιγότερες πολύτιμες πιθανότητες θα βρείτε.

Επομένως, σκεφτείτε τι σας αρέσει. Αγαπάς το μπάσκετ; Λοιπόν, επικεντρωθείτε στο ΝΒΑ, στην Ευρωλίγκα ή στο κινεζικό πρωτάθλημα. Είσαι καλός στο να προβλέπεις τον αριθμό των χτυπημάτων σε κόρνερ σε ημερομηνίες στο περουβιανό πρωτάθλημα ή σε οποιοδήποτε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα; Καν ‘το! Και όταν αυτός ο ανταγωνισμός ή η αγορά ξεκουραστεί ή δεν είναι διαθέσιμος, μην ψάχνετε εναλλακτικές ή θα χάσετε τα πάντα!

Μόλις επιλέξετε μια διαδρομή, ελέγξτε ότι λειτουργεί. Για να το κάνετε αυτό, εγγραφείτε σε μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τα στοιχήματά σας ή να της αφιερώνετε ένα φύλλο Excel. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να γνωρίζετε πώς αποδίδετε μήνα με το μήνα, καθώς και σε ποιες στιγμές της σεζόν είστε καλύτεροι ή σε ποια γεγονότα χτυπάτε πιο συχνά.

Για να κερδίσετε στα αθλητικά στοιχήματα, χρησιμοποιήστε το κεφάλι σας, όχι την καρδιά σας

Για να κερδίσετε στα αθλητικά στοιχήματα

Όταν ψάχνετε να μάθετε πώς να κερδίζετε αθλητικά στοιχήματα, πρέπει να υποθέσετε ότι δεν πρέπει να είστε συναισθηματικοί, αλλά λογικοί. Παρακάτω, συλλέγουμε ορισμένες οδηγίες για τη συμπεριφορά σε αυτό το θέμα. Ξεκινήστε το μονοπάτι που σας οδηγεί στο live από τα διαδικτυακά αθλητικά στοιχήματα!

Απορρίψτε τις θυγατρικές σας

Όταν ξεκινάμε να στοιχηματίζουμε, συνήθως το κάνουμε σε ομάδες ή αθλητές που μας αρέσουν. Εξαιτίας αυτού, παίρνουμε αποφάσεις από συναισθηματική άποψη, αφήνοντας την αντικειμενική ανάλυση στο παρασκήνιο.

Δεν πρέπει πάντα να ποντάρεις στη Ρεάλ Μαδρίτης επειδή είσαι μερένγκα. Αναλύει. Εάν πιστεύετε ότι δεν θα μπορείτε να διαχωρίσετε τα συναισθήματά σας από τα στοιχήματα που αφορούν τους αγαπημένους σας αθλητές ή ομάδες, προσπαθήστε να μην επενδύσετε σε εκδηλώσεις που τους αφορούν. Το πορτοφόλι σας θα σας ευχαριστήσει!

τα φαβορί δεν κερδίζουν πάντα

Όταν κάποιος αρχίζει να στοιχηματίζει αναζητώντας έναν τρόπο να μάθει πώς να κερδίζει στα αθλητικά στοιχήματα, τείνει να στοιχηματίζει σχεδόν πάντα στα φαβορί. Αλλά αν δεν υπάρχει αξία, δεν αξίζει τον κόπο. Ειδικά όταν οι αμοιβές είναι γελοίες. Σε ορισμένες χώρες, όπως η Ισπανία, αυτές οι αποδόσεις ονομάζονται «μικρές ποσοστώσεις» (1,15 προς 1 ή λιγότερο).

Αν και τα στατιστικά λένε ότι αυτοί οι τύποι πιθανοτήτων έχουν περίπου 90% πιθανότητες να βγουν έξω, θα αποκτούσατε κερδοφορία με αυτά μόνο εάν πετύχατε περισσότερες από 9 στις 10 επενδύσεις αυτού του τύπου. Γενικά, αυτού του είδους οι αμοιβές δεν είναι τίποτα άλλο από μια παγίδα που το μόνο που επιτυγχάνει είναι να σας κάνει να χάσετε χρήματα.

Τι είδους στοιχήματα πρέπει να προσέχετε;

Συνεχίζουμε με τις συμβουλές για το πώς να κερδίσετε στο αθλητικό στοίχημα. Σε σχέση με όσα αναφέρθηκαν στην προηγούμενη ενότητα, υπάρχουν μια σειρά από αγορές και στοιχήματα που πρέπει να είστε προσεκτικοί. Πρόκειται για επιλογές που φαίνονται ασφαλείς ή που έχουν πολύ ζουμερές αποδόσεις, αλλά η απόδοση των οποίων μεσομακροπρόθεσμα είναι κάτι παραπάνω από αμφίβολη.

Βασικά, κάθε στοίχημα που απαιτεί την εικασία ενός ακριβούς αποτελέσματος δεν είναι τίποτα άλλο από το να παίζετε στο λαχείο (τουλάχιστον όσον αφορά τα προκαταβολικά στοιχήματα). Το να στοιχηματίζετε ότι το Universitario θα κερδίσει την Ayacucho FC με 3-0 εντός έδρας είναι να πετάτε ένα κέρμα. Φυσικά μπορεί να συμβεί, αλλά δεν μπορείς να βασιστείς σε τίποτα αντικειμενικό για να το δικαιολογήσεις.

Το ίδιο συμβαίνει σε στοιχήματα του τύπου «ακριβές αποτέλεσμα του σετ» ή, στο μπάσκετ, σε εκείνα στα οποία πρέπει να μαντέψετε αν το άθροισμα των γκολ που πέτυχαν και οι δύο ομάδες στο τέλος του αγώνα θα δώσει ζυγό ή μονό αριθμό. . Ναι, μπορεί να είναι διασκεδαστικά στοιχήματα για λίγα νομίσματα, αλλά όχι μια στρατηγική για να μάθετε πώς να κερδίζετε στα αθλητικά στοιχήματα!

Δεν υπάρχουν ασφαλή στοιχήματα

Εκτός από αυτά που γίνονται με διαιτησία, δεν υπάρχουν σίγουρα στοιχήματα. Και το arbitrage, δυστυχώς, θα είναι βραχύβια (ειδικά αν ποντάρετε μεγάλα ποσά). Και είναι ότι τα αθλητικά στοιχήματα διαθέτουν περισσότερα από αρκετά εργαλεία για να ανιχνεύσουν αυτά τα μοτίβα και να περιορίσουν τους χρήστες που τα χρησιμοποιούν.

Επομένως, πρέπει να υποθέσετε ότι ανεξάρτητα από το πόσο φαβορί είναι μια ομάδα ή πόσο σίγουροι είστε σε μια πρόβλεψη, τίποτα δεν είναι σίγουρο! Όταν προσπαθείτε να μάθετε πώς να κερδίζετε σε αθλητικά στοιχήματα, θα πρέπει να το καταλάβετε αυτό, καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε καλύτερα την τράπεζά σας.

Αποφύγετε πολλαπλά ή συσσωρευμένα στοιχήματα

Δεν λέμε ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε στοιχήματα παρολί όταν μαθαίνετε πώς να κερδίζετε σε αθλητικά στοιχήματα. Όταν γίνονται με δύο ή τρεις επιλογές, μπορεί να είναι πολύ χρήσιμες, καθώς σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε διογκωμένες αποδόσεις που, ποντάροντας επιλογή ανά επιλογή, δεν θα είχατε.

Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί. Όσο περισσότερες επιλογές, τόσο πιο δύσκολο είναι να χτυπήσεις. Να θυμάστε ότι η απόδοση 1,10 ή 1,20 προς 1 δεν αποτελεί εγγύηση για τίποτα. Επομένως, για να μάθετε πώς να κερδίζετε στο αθλητικό στοίχημα, θα πρέπει να καταφεύγετε στο συνδυασμένο πολύ από καιρό σε καιρό, συμμετέχοντας όχι περισσότερες από τρεις επιλογές και μετά από εξαντλητική ανάλυση.

Live στοίχημα ναι, αλλά με μέτρο

Τα ζωντανά στοιχήματα είναι πολύ δελεαστικά λόγω των διακυμάνσεων που συμβαίνουν στις αποδόσεις. Ωστόσο, είναι δίκοπο μαχαίρι. Παρουσιάζοντας μεγαλύτερη ρευστότητα ανοίγουν πολλές περισσότερες αγορές και επιτρέπεται να στοιχηματίζει πιο επιθετικά. Αυτό αυξάνει τις πιθανότητες απώλειας.

Από την άλλη πλευρά, δεν πρέπει να στοιχηματίζετε ζωντανά εκτός εάν παρακολουθείτε ζωντανά πλάνα του γεγονότος ή για να αντισταθμίσετε ένα προηγούμενο στοίχημα. Επίσης, αποφύγετε να παρασυρθείτε από μειωμένες χρεώσεις. Για παράδειγμα, αν στο 85ο λεπτό ενός αγώνα ποδοσφαίρου, μια ομάδα κερδίσει 1-0 και οι πιθανότητες νίκης της είναι 1,10 προς 1, μην επενδύσετε, δεν παρουσιάζει αξία όσο δελεαστική κι αν είναι!

Πώς να κάνετε προβλέψεις και να μάθετε πώς να κερδίζετε στο αθλητικό στοίχημα;

Αυτό το θέμα, σχετικά με το πώς να κάνουμε αθλητικές προβλέψεις στο Περού, θα μπορούσε να μας οδηγήσει σε ένα πλήρες άρθρο, καθώς είναι περίπλοκο. Το κλειδί είναι η ανάλυση. Για παράδειγμα, στο μπάσκετ του ΝΒΑ, πρέπει να αξιολογήσετε τα σερί, τη στιγμή της σεζόν, εάν ο αγώνας είναι συνεχόμενος, η φυσική κατάσταση, οι τραυματισμοί, τα στατιστικά της άμυνας και της επίθεσης… Υπάρχουν πολλές μεταβλητές που πρέπει να βάλετε στα τραπέζι .

Διαβάστε και μελετήστε όλα όσα μπορείτε όταν ψάχνετε πώς να κερδίσετε στο αθλητικό στοίχημα. Στο τένις, για παράδειγμα, κάτι πολύ χρήσιμο είναι να ακολουθείς τενίστες στα κοινωνικά δίκτυα. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να έχετε μια καλύτερη ιδέα για το επίπεδο συμμετοχής τους σε κάθε τουρνουά. Παρακολουθήστε συνεντεύξεις τύπου, πιθανά σωματικά προβλήματα, πόσους βαθμούς υπερασπίζονται σε κάθε καρέ…

Απευθυνθείτε σε έναν tipster

Ένας καλός τρόπος για να μάθετε πώς να κερδίζετε σε αθλητικά στοιχήματα είναι να προσλάβετε έναν tipster. Αυτοί είναι επαγγελματίες tipsters. Λοιπόν, δεν χρειάζεται πάντα να τους προσλαμβάνετε, καθώς ορισμένοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν. Φυσικά, πριν εμπιστευτείς έναν tipster, είτε δωρεάν είτε επί πληρωμή, μελέτησέ το καλά.

Υπάρχουν πολλοί απατεώνες εκεί έξω που υπόσχονται να σας βοηθήσουν να μάθετε πώς να κερδίζετε στα αθλητικά στοιχήματα, αλλά είναι απατεώνες. Ο tipster πρέπει να είναι διαφανής: να παρουσιάζει επαληθευμένα ή επαληθεύσιμα στατιστικά στοιχεία της καριέρας του. Επίσης μην παρασύρεστε από αυτούς που μιλάνε μόνο για χρήματα και όχι για μονάδες (δεν χειρίζονται όλοι το ίδιο κεφάλαιο για να ποντάρουν).

Και μην προσλαμβάνετε και μην ακολουθείτε αυτούς που στοιχηματίζουν σε όλα και καθημερινά ή αυτούς που λόγω προγράμματος ή δραστηριότητας δεν σας επιτρέπουν μια καλή συνέχεια. Λάβετε υπόψη ότι οι tipsters του επιπέδου καταρρίπτουν τις αποδόσεις, οπότε αν δεν μπορείτε να τους ακολουθήσετε καλά, όταν πάτε να τοποθετήσετε το στοίχημα που έχουν προτείνει, οι αποδόσεις μπορεί να έχουν πέσει, για παράδειγμα, από 2,20 σε 1,66 (και όχι έχουν πλέον κάποια αξία).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *