Τε. Απρ 17th, 2024
Προγνώσεις στο Μπάσκετ

Μήπως χρειάζεστε κάποια βοήθεια σχετικά με τις προβλέψεις σας για το μπάσκετ, Έχετε μία διαίσθηση για έναν αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος, της EuroLeague ή του NBA και ψάχνετε κάποιον να σας το επιβεβαιώσει; Προτού χαθείτε στην πληθώρα ιστοσελίδων στοιχηματικών εταιρειών για να βρείτε τη λύση, μελετήστε το παρακάτω κείμενο με ψαγμένες συμβουλές στοιχηματισμού για το μπάσκετ, που μπορούν να σας βοηθήσουν να διαπρέψετε σε βάθος χρόνου. 

Γενικά υπάρχουν αρκετοί παράγοντες, που επηρεάζουν το αποτέλεσμα ενός αγώνα μπάσκετ, άρα και την τοποθέτηση ενός στοιχήματος. Είτε πρόκειται για στατιστικές παραμέτρους, είτε για ανθρώπινο παράγοντα, είναι σίγουρο ότι θα πρέπει να τα έχετε υπόψη σας, πριν κάνετε την πρόβλεψή σας. Από τη μορφή των ομάδων, τους βασικούς παίκτες και τους προπονητές, μέχρι τις προηγούμενες αναμετρήσεις, τον τόπο διεξαγωγής του αγώνα και τα τελευταία νέα των παικτών, όπως τραυματισμοί και αποβολές.  Πάμε να τα δούμε αναλυτικά παρακάτω.  

Έρευνα και Ανάλυση Των Στατιστικών των Ομάδων 

Προγνώσεις στο Μπάσκετ

Τα τελευταία στατιστικά των ομάδων είναι πολύ χρήσιμα για τις προβλέψεις σας. Αυτό που μας ενδιαφέρει  στο μπάσκετ είναι, κυρίως, η φόρμα των ομάδων και ιδιαίτερα των βασικών παικτών, δηλαδή πόσες νίκες και ήττες είχε μία ομάδα εντός και εκτός έδρας, ποιο ποσοστό επιτυχίας έχει κάθε παίκτης (πόντοι, ασιστ, επιθετικά και αμυντικά ριμπάουντ) και πώς επιδρά η κάθε αρχική πεντάδα και οι εκάστοτε αλλαγές στο αποτέλεσμα και την έκβαση ενός αγώνα. Έτσι γνωρίζετε πάνω-κάτω τι να περιμένετε.  

Ενημερωθείτε για τις πιο Πρόσφατες Αναμετρήσεις 

Η ψυχολογία των ομάδων παίζει σπουδαίο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα και θα πρέπει να τη λάβετε σοβαρά υπόψη σας. Όταν μία ομάδα έχει υποστεί συνεχόμενες ήττες στις τελευταίες αναμετρήσεις από μία άλλη ομάδα, τότε ;έχει αρνητική ψυχολογία, δυσκολεύεται να παίξει στο μέγιστο των δυνατοτήτων της, οπότε και έχει λιγότερες πιθανότητες να κερδίσει το παιχνίδι. 

Πού Διεξάγεται ο Αγώνας; 

Προγνώσεις στο Μπάσκετ

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η έδρα του αγώνα έχει μεγάλη επιρροή στο αποτέλεσμα ενός αγώνα μπάσκετ, ίσως περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο άθλημα. Το παιχνίδι σε μία δυνατή έδρα, τις περισσότερες φορές δικαιώνει τους γηπεδούχους, από τη μία μεριά λόγω της υποστήριξης του κοινού και από την άλλη, γιατί η γηπεδούχος ομάδα δε χρειάζεται να μετακινηθεί και να υποστεί την κούραση του ταξιδιού. Ειδικά, στις περιπτώσεις των αγώνων του NBA, που οι μετακινήσεις είναι πολύωρες, η φιλοξενούμενη ομάδα συνήθως παρουσιάζει μειωμένη απόδοση.   

Στοιχηματίστε σε Αξιόλογες Αποδόσεις 

Αφού συνυπολογίσετε όλους τους προηγούμενους παράγοντες, ήρθε η ώρα να βάλετε το στοίχημα σας. Επειδή στον στοιχηματισμό ο βασικός στόχος είναι η νίκη και το κέρδος, πριν προχωρήσετε στην τοποθέτηση κάποιου στοιχήματος, επισκεφτείτε μία αξιόπιστη στοιχηματική εταιρεία, όπως την 22Bet και μελετήστε τις αποδόσεις. Βρείτε αποδόσεις, που να αξίζουν τον κόπο να ρισκάρετε τα χρήματά σας, χωρίς όμως να υπερβάλλετε.  

Προσεκτική Διαχείριση Κεφαλαίου 

Τέλος, μία πολύ χρήσιμη συμβουλή είναι να διαχειρίζεστε με σύνεση το κεφάλαιο σας.  Μία καλή στρατηγική είναι στην αρχή κάθε αθλητικής σεζόν να κάνετε έναν προϋπολογισμό – Bankroll και να μείνετε συνεπείς σε αυτόν. Θυμηθείτε να παίζετε υπεύθυνα για να μην έχετε μετέπειτα προβλήματα.    

Είτε είστε αρχάριος στο στοίχημα, είτε έμπειρος παίκτης, ακολουθώντας προσεκτικά τις παραπάνω συμβουλές, έχετε μεγάλες πιθανότητες για νίκη. Οπλιστείτε με υπομονή και είναι σίγουρο ότι θα βγείτε μακροπρόθεσμα κερδισμένοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *