Κυ. Ιούλ 14th, 2024
Cyberprize Slot

Στην υποδοχή Cyberprize από τον πάροχο Playbro, ο παίκτης θα πάει στο μέλλον και θα μπορεί να πάρει έως και 9.000 x ανά περιστροφή. Το μηχάνημα έχει ένα σύμβολο wild και έναν γύρο δωρεάν περιστροφών, στις οποίες ο πολλαπλασιαστής πληρωμών φτάνει μερικές φορές το x10, κάτι που θα σας επιτρέψει να κερδίσετε μεγάλα ποσά.

Ο χρήστης θα μετακινηθεί για λίγο στο μακρινό μέλλον, στο οποίο ο κόσμος έχει αλλάξει σημαντικά. Ο παίκτης θα πρέπει να μελετήσει τις νέες τεχνολογίες και να παρατηρήσει πού έχει φτάσει η πρόοδος.

Σχεδιασμός αυλακώσεων

Ο σχεδιασμός του κουλοχέρη είναι φτιαγμένος στο στυλ του cyberpunk. Στο βάθος διακρίνεται μια πόλη υψηλής τεχνολογίας του μέλλοντος, η οποία ξεχειλίζει από καινοτόμες εξελίξεις. Το γραφικό κέλυφος φαίνεται απίστευτο – είναι αδύνατο να πάρεις τα μάτια σου από πάνω του.

Το παιχνίδι έχει τέτοια σύμβολα βραβείων όπως ένα κορίτσι, ένας άντρας, ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσικλέτα, ονομασίες καρτών, μια τουρμπίνα και εικόνες pixel. Τα σύμβολα της νίκης επισημαίνονται, τρεμοπαίζουν και καταστρέφονται. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ακούγεται μια μοντέρνα μελωδία club. Η μουσική είναι ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του κουλοχέρη.

Μηχανική Παιχνιδιού

Μηχανική Παιχνιδιού

Αυτό το μηχάνημα έχει 5 τροχούς και 243 διαδρομές πληρωμής που πληρώνουν όταν εμφανίζονται 3-5 πανομοιότυπα σύμβολα σε διπλανούς τροχούς. Το στοίχημα μπορεί να κυμαίνεται από 0,2 έως 50 δολάρια ανά γύρο.

Είμαστε περισσότερο από ικανοποιημένοι με τα μαθηματικά χαρακτηριστικά. Με υψηλή μεταβλητότητα, η συσκευή πληρώνει έως και x9.000 ανά περιστροφή. Η θεωρητική απόδοση είναι ελαφρώς χαμηλότερη από τη συνήθη τιμή (95,7%), αλλά αυτό δεν είναι κρίσιμο.

Το σύμβολο wild είναι το Pixel Monster. Αυτή η εικόνα μπορεί να αντικαταστήσει όλα τα στοιχεία εκτός από το scatter. Στη λειτουργία δωρεάν περιστροφών, το wild αντικαθιστά ακόμη και το scatter.

Πρόσθετες Λειτουργίες

Ας εξοικειωθούμε με το σύνολο των επιλογών μπόνους:

  • Δωρεάν περιστροφές – Προσγείωση 3, 4, 5 scatter (Τουρμπίνα) φέρνει 15, 20, 25 δωρεάν περιστροφές με δυνατότητα επανεκκίνησης. Στην αρχή του γύρου, επιλέγεται ένας τυχαίος πολλαπλασιαστής νίκης έως και x10.
  • Cascades – Κάθε συνδυασμός που κερδίζει αφαιρείται από το πεδίο και νέες εικόνες πέφτουν σε κενές θέσεις. Το χαρακτηριστικό λειτουργεί μέχρι τον πρώτο χαμένο γύρο.
  • Πολλά τζόκερ – Στις δωρεάν περιστροφές, 4 σύμβολα wild είναι ενεργά ταυτόχρονα, γεγονός που αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες να σχηματίσετε νικηφόρους συνδυασμούς.

Λειτουργία μπόνους

Λειτουργία μπόνους

Δεν υπάρχει επίπεδο μπόνους σε αυτόν τον κουλοχέρη, αλλά αυτό μπορεί να αγνοηθεί ως μειονέκτημα. Η υπάρχουσα λειτουργικότητα είναι αρκετή για να κάνει το gameplay να φαίνεται ποικίλο και συναρπαστικό. Ενώ σε λειτουργία μπόνους μπορείτε να λάβετε περισσότερες δωρεάν περιστροφές για να αυξήσετε τις πιθανότητες να κερδίσετε, αυτό δεν επηρεάζει τη συνολική βαθμολογία του κουλοχέρη.

συμπέρασμα

Μας αρέσει ο διαδικτυακός κουλοχέρης Cyberprize από όλες τις απόψεις. Έχει γοητευτικά γραφικά, ενδιαφέρον παιχνίδι και καλό σχεδιασμό και η υποδοχή σάς επιτρέπει επίσης να λαμβάνετε μεγάλες ανταμοιβές. Συνιστούμε αυτό το παιχνίδι για λεπτομερή μελέτη σε λειτουργία επίδειξης.

Συνολικά, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τα μαθηματικά πίσω από τον κουλοχέρη βίντεο Cyberprize, παρόλο που το RTP είναι κάτω από το μέσο όρο. Με υψηλή μεταβλητότητα, ο κουλοχέρης πληρώνει έως και x9.000 ανά περιστροφή, κάτι που είναι κάτι παραπάνω από καλό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *